ENG ITA ESP

ONNISTUNUT MUUTOSPROSESSI

Muutos ei ole mallinnus!

On klisee todeta, että elämme muutosten aikaa.  Muutoksista tehdään kliseitä tarjoamalla ratkaisuksi valmiita mallinnuksia ja prosessikaavioita.

Oli kyse sitten julkisen sektorin muutosprosesseista (sote, maakunta, kuntien rakenteet jne.) tai yritysten kehitysprosesseista, ovat ne aina ainutkertaisia ja uniikkeja, samalla myös henkilökohtaisia ja yksilöllisiä.

Vuoropuhelu, kommunikaatio, on tärkein muutoksentekijä. Dialoginen toimintakulttuuri ei synny kuitenkaan itsestään.  Miten siirrytään kokouspuheesta uutta luovaan yhdessä ajatteluun?

Oy Dialogues & Design Ltd on dialogisen toimintakulttuurin ja dialogisten työtapojen ammattilainen. Koulutamme dialogiosaajia ja vuoropuhelujen fasilitaattoreita. Meillä on vuosien kokemus fasilitoinneista sadoissa eri vuoropuhelutilanteissa. Tilaa meiltä ohjaus ja tuki organisaationne muutosprosessiin. Räätälöimme kanssanne teille sopivan ja uniikin prosessin, joka johtaa onnistuneeseen muutokseen.

TARJOAMME TEILLE:

  • suunnitteluapua muutosprosessin kommunikaatioon ja viestintään
  • koulutusta vuoropuhelutilanteiden vetämiseen
  • koulutusta huolen ja hankalan asian puheeksi ottamiseen
  • koulutusta dialogisten työpajojen ja ideariihien toteuttamiseen

YHTEYSTIEDOT:

dialogiosaajien koulutus dialogisuus Dialogues&Design ennakkovaikutusten arviointi esimiesten sparraus ja mentorointi fasilitointi kuulluksi tuleminen osallisuus Oy Dialogues & Design Ltd työnohjaus työpajatyöskentelyn vetäminen dialogisesti työyhteisön pirulliset ongelmat