ENG ITA ESP

PALVELUMME

Dialogues & Design animation by Sara Galeotti

ASIAKASPALVELUN JA TYÖYHTEISÖN VUOROVAIKUTUSKULTTUURIN
KEHITTÄMINEN:

Dialogiosaajien koulutus

Miten vedetään asiakastapaaminen dialogisesti? Miten otetaan huoli puheeksi? Miten luodaan työpaikalle hyvä vuoropuhelukulttuuri? Miten verkostossa luodaan yhdessä ajattelun mentaliteetti? Miten toimivaa verkostoa? Meillä on pitkä kokemus huolen puheeksiottajien, verkostokonsulttien ja dialogiosaajien kouluttamisesta. Tilaa teille räätälöity ja tarpeenne mukainen koulutus.

Työpajatyöskentelyn vetäminen dialogisesti

On tärkeää, että uutta suunniteltaessa tai haastavia tilanteita ratkottaessa, osallistujat esimiehiä myöten voivat keskittyä ideointiin ja ulkopuoliset vetäjät huolehtivat toiminnan sujumisesta. Tilaa meiltä työpajan dialoginen fasilitointi.

Työyhteisön pirulliset ongelmat

Kun työyhteisöösi on muodostunut monimutkainen ja paikoilleen jämähtänyt pattitilanne, pirullinen ongelma, voi apu löytyä ulkopuolisen vetämästä vuoropuhelusta. Dialogues & Design tarjoaa apua tilanteeseen johdon konsultoinnin, vuoropuhelutilanteen vetämisen ja hyvän, yhteisen tulevaisuuskuvan laadinnan fasilitoinnilla. Ota yhteyttä, niin laadimme kanssanne teille sopivan palvelun.

Dialogues & Design animation by Sara Galeotti

HENKILÖSTÖPALVELUT:

Esimiesten sparraus ja mentorointi

Esimiestyö on ajoittain yksinäistä puuhaa, varsinkin, jos vertaiskollega on etäämpänä. Dialoginen keskustelu ulkopuolisen kanssa voi auttaa. Sparraamme myös esimiehiä, kun esimiesarviointi tai uuden tehtävän aloitus kaipaa yhdessä pureskelua. Tilaa meiltä esimiesten sparraus tai mentorointi.

Työnohjaus

Tarvitsetko työnohjausta ja työasioiden yhdessä ajattelua? Dialogisessa työnohjauksessa ohjaaja kuuntelee, mitä ohjattava sanoo, ei mitä hän tarkoittaa. Päämääränä ovat ohjattavan omat tulkinnat ja voimaantuminen. Tilaa sinulle räätälöity, uniikki palvelu meiltä.

Dialogues & Design animation by Sara Galeotti

JULKISEN SEKTORIN PALVELUT:

Koulutussektorin asiantuntijaluennot ja koulutukset

Meillä on asiantuntemusta koulutuspalveluiden johtamisen ja hallinnon kehittämiseen sekä kouluyhteisön pedagogisen kehittämiseen. Tarjoamme asiantuntijaluentoja ja koulutuspäiviä erikseen sovittavista teemoista. Tilaa ohjelma koulutuspäivälle (esim. veso -koulutus).

Hankehallinto-palvelut

Tarjoamme kunnille ja kolmannen sektorin toimijoille hankehallintopalvelua, jossa teemme hankehakemuksen puolestanne, hoidamme hankehallinnon, projektipäällikön tehtävät, viestinnän, tilaisuuksien järjestämisen, raportoinnin ja arvioinnin sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, jos tarvitsette apua tai haluatte itse keskittyä vain varsinaiseen kehittämistyöhön hankkeessa.

JOS KIINNOSTUIT, OTA YHTEYTTÄ! YHTEYSTIEDOT ALLA.

TUTUSTU PALVELUIHIN VERKKOKAUPASSAMME!

YouTube:

Podcast / SoundCloud:

dialogiosaajien koulutus dialogisuus Dialogues&Design ennakkovaikutusten arviointi esimiesten sparraus ja mentorointi fasilitointi kuulluksi tuleminen osallisuus Oy Dialogues & Design Ltd työnohjaus työpajatyöskentelyn vetäminen dialogisesti työyhteisön pirulliset ongelmat